Министърът на икономиката на страната предложи пакет от мерки за

...
Министърът на икономиката на страната предложи пакет от мерки за
Коментари Харесай

Енергийната криза застрашава националното богатство на Франция – багетата

Министърът на стопанската система на страната предложи пакет от ограничения за оцеляване в помощ на 33 000 хлебопроизводители в страната

Тъй като френското държавно управление бърза да избави обичайните пекарни от затваряне заради възходящите индустриални разноски, доставчиците на сила се съгласиха да разрешат предоговаряне, в случай че пекарните изпитват усложнения да заплащат сметките си, съобщи БГНЕС.

Емблематичната френска багета е все по-застрашена, защото хлебопроизводителите се борят с внезапното повишаване на цените на маслото, брашното и захарта, както и с астрономическите сметки за електрическа енергия, които се обрисуват тази година. Някои от тях предизвестяват, че фурните им ще останат неосветени.

Министърът на стопанската система на страната предложи пакет от ограничения за оцеляване в помощ на 33 000 хлебопроизводители в страната.

Предлаганите от държавното управление разновидности могат да дадат отстъпка на пекарите до 40% от фактурата, и пролонгация за заплащане на социалноосигурителни вноски и налози, съобщи Бруно Льо Мер.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР