Министърът на икономиката Даниела Везиева връчи три сертификата клас А

...
Министърът на икономиката Даниела Везиева връчи три сертификата клас А
Коментари Харесай

Министър Везиева: Нови 28 инвестиционни проекта на стойност 800 млн.лв. очакват одобрение

Министърът на стопанската система Даниела Везиева връчи три документа клас А по реда на Закона за поощряване на вложенията (ЗНИ) на обща стойност 36 870 000 лева По тези планове се планува да бъдат разкрити нови 125 работни места.

Сертификати получиха плановете на " Нестле България " АД за инвестиция в дигитализиране на индустриалния развой във фабриката в София, " Дюра-Тайлс БГ " за разширение на съществуващата активност на сдружението за произвеждане на керамички произведения в гр. Нови пазар и " Вемус Инвест " ЕООД за създаване на нова база в Бургас за произвеждане на кабели.
Даниела Везиева не е получавала предложение от „ Продължаваме промяната “
Служебният стопански министър Даниела Везиева съобщи пред Българска национална телевизия, че не са правени оферти от страна на Продължаваме промяната тя да...

Везиева уточни, че с тези три плана единствено за последните 6 месеца са сертифицирани вложения за близо половин милиард лв.. За същия интервал са сертифицирани общо 14 плана, които се чака да основат над 1500 нови работни места. Проектите са най-вече отвън столицата, в това число в общини с безработица над междинната за страната. 

 Даниела Везиева

Уточнено бе също по този начин, че в процес на сертификация са още 28 нови капиталови планове на обща стойност 800 млн. лв..

 
Даниела Везиева: Бизнесът е доста обезпокоен от цената на тока
Ситуацията е прекомерно комплицирана и бизнесът е доста обезпокоен заради внезапното повишаване на цената на тока. За това призна служебният иконо...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР