Министърът на финансите Владислав Горанов заяви, че не омаловажава кризата

...
Министърът на финансите Владислав Горанов заяви, че не омаловажава кризата
Коментари Харесай

Няма оправдание за пробива на НАП, но последиците не са катастрофални

Министърът на финансите Владислав Горанов съобщи, че не омаловажава рецесията с приключването на данните на Национална агенция за приходите и се извинява на българските жители, чиято информация е била публикувана, само че изказванията на Българска социалистическа партия за пагубни последствия са погрешни.

"Няма опрощение за пробива в базата данни на Национална агенция за приходите ", съобщи той от парламентарната естрада в отговор на декларация на левицата. Горанов обаче се опълчи на изказванието, че всякаква сензитивна информация за компании е налична в базата данни на Национална агенция за приходите.

Опитът да се основават страхове има дълготрайни последствия, предизвести той. "Ако вашата цел е да омаскарите ръководството на ГЕРБ, постоянно в политическите ходове би трябвало да имате поради, че в случай че крайната ви цел е вие да управлявате, би трябвало нещо да остане, върху което да положите вашите управнически умения ", обърна се финансовият министър към Българска социалистическа партия. Всеки опит да се прави политика от всичко се трансформира в бумеранг, който смъква качеството на политическия спор изобщо, счита още той.

Както "Банкеръ " заяви по-рано, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация акцентира, че 5 млн. българи са наранени от рецесията в Национална агенция за приходите. "Имали сме доста рецесии, и при ваше ръководство и при наше ", означи соцлидерката. Но по думите ѝ в никакъв случай не е имало рецесия, в която са наранени всички българи. Нинова уточни, че до момента в който сме живи може да се злоупотреби с тези данни. "Ние сме под опасност ", посочи тя. Според нея има и заплаха за бизнеса, тъй като всичко е на показ. "Конкуренцията може да ви убие за 24 часа ", добави още Нинова. Тя попита какъв брой европейски компании, опериращи в България, са застрашени. И сама си отговори, че на процедура всички.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР