Министърът на финансите Владислав Горанов освободи по негова молба председателя

...
Министърът на финансите Владислав Горанов освободи по негова молба председателя
Коментари Харесай

Назначен е нов състав на Държавната комисия по хазарта

Министърът на финансите Владислав Горанов освободи по негова молба ръководителя на Държавната комисия по хазарта Александър Георгиев и назначи краткотрайно на поста Георги Йорданов, до намиране на титуляр.

Георги Йорданов има богат административен опит, добит на експертни и управителни длъжности. До момента заемаше длъжността шеф на кабинета на министъра на финансите, в която встъпи през ноември 2014 година. Преди това е бил началник на Инспектората на Министерството на околната среда и водите. В интервала от декември 2010 година до април 2014 година е държавен контрольор в Инспектората на Министерството на финансите. От януари 2000 година до октомври 2010 година поредно е заемал длъжностите шеф на Инспектората на Министерството на земеделието и храните и основен секретар на Националната работа за растителна отбрана. Професионалната му кариера стартира в МФ през 1995 година, като контрольор в данъчната администрация и основен данъчен контрольор в Службата за попречване и откриване на данъчни нарушавания.

Вследствие на диалози с министъра на правораздаването, министъра на стопанската система, изпълнителния шеф на Националната организация за приходите и ръководителя на Държавна организация " Национална сигурност ", се започнаха дейности за смяна в състава на ДКХ.

Новите членове на комисията са: Стоян Стоянов - основен секретар на Министерството на правораздаването, Паун Илчев - и.д. ръководител на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев - шеф на отдел " Разследване на особени случаи ", дирекция " Контрол " в Централно ръководство на Национална агенция за приходите и Емил Захариев - шеф на профилирана дирекция в ДАНС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР