Министърът на финансите Асен Василев е назначил трима нови зам.-директори

...
Министърът на финансите Асен Василев е назначил трима нови зам.-директори
Коментари Харесай

Назначени са трима нови директори на Агенция Митници

Министърът на финансите Асен Василев е назначил трима нови зам.-директори на Агенция " Митници ", оповестиха от ведомството. Това са Лъчезар Кръстев, Павел Геренски и Румен Данев. И тримата имат дълготраен опит в системата на митниците.

На Лъчезар Кръстев е предоставен сектор митническа активност и методология и митнически лаборатории. Почти целият професионален опит на Кръстев е в митническата администрация, в която работи без спиране от 1991 година до 2014 година Бил е и зам.-директор на Агенция " Митници ". След овакантяване на митническата администрация е работил в региона на спедицията и логистиката.

Павел Геренски ще управлява сектор акцизна активност и методология и осведомителни системи. Има над 20 годишен стаж в Агенция " Митници " на разнообразни позиции, в това число шеф отдел и зам.-началник на митница. Ръководил е Митница Кулата и Митница Пловдив.

Румен Данев е назначен с сектор митническо разузнаване и следствие и правна активност. Данев стартира работа в Агенция " Митници " през 1995 година на експертна служба. От 2000 година до 2009 година е шеф на дирекция " Митническо разузнаване и следствие ". След овакантяване на митническата администрация е заемал разнообразни юридически длъжности.

От длъжностите им са освободени досегашните двама зам.-директори - Борислав Борисов и Георги Александров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР