Министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов се включи

...
Министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанов се включи
Коментари Харесай

Тези хора не са тук, за да ходят по литературни четения на Пушкин! -

Министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов се включи в мненията по тематиката с изгонването на 70-те съветски дипломатически чиновници у нас поради сведения от българските служби за активност в прорез с ползите на България и последвалия. Тя осведоми с нота българските управляващи, че в случай че нотите за експулсирането на 70-те не бъде оттеглена, посолството на Руската федерация в България ще бъде закрито. Нещо, което министър председателят в оставка да не прави.

" Напомням, че гърмежи във военни хранилища, както и опита за отравяне с бойно отровно вещество на български жител, бяха свързвани обществено с сътрудници на съветските служби, работили на територията на България. Тези хора не са тук да вървят по приеми и литературни четения на Пушкин ", написа Божанов във Facebook.

По същото време министърът на външните работи Теодора Генчовска дойде в Народното събрание, с цел да бъде изслушана на ексклузивен председателски съвет във връзка получената нота от дипломат Митрофанова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР