Министърът даде оценка за работата на министерството на честването на

...
Министърът даде оценка за работата на министерството на честването на
Коментари Харесай

Бойко Рашков си написа шестица за добре свършена работа

Министърът даде оценка за работата на министерството на честването на 143-годишнината от основаването на Министерство на вътрешните работи

"Ние показахме през последната едно година, че като чиновници на Министерство на вътрешните работи свършихме дилемите си, с цел да получим отлична оценка от обществото. Такава е и моята оценка ", съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по време на гала за 143-годишнината от основаването на Министерство на вътрешните работи, съобщи.

"На вас разчита обществото то да стане демократично и заслужено. В този подтекст на миналата година желая да направя няколко акцента. За първи път вие проявихте воля и кураж, с цел да се противопоставите на отрицателните феномени около изборите. Криминалния избор беше редуциран до търпимото. Службите на Министерство на вътрешните работи доловиха и проверяваха случай са целесъобразното разходване на бюджетните средства към Ам Хемус. Не позволихте мигрантите да минават по противозаконен метод ", добави министърът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР