Министър Захариева е загрижена, че в продължение на 75 години

...
Министър Захариева е загрижена, че в продължение на 75 години
Коментари Харесай

Щурм Срещу България: Живков Ви Държеше На Хляб И Вода, Не Знаехте Какво Е Дъвка, Събличахте Ни Дънките И Ни

„ Министър Захариева е загрижена, че в продължение на 75 години лъжем децата си за Гоце, Яне и компания. Тито и Сталин откраднаха Македония от България, с цел да не съществува Велика България на Балканите.
Та Югославия е била два пъти по-голяма от България по население. Виждате Тито и Сталин през нощта като призраци в Кюстендил си шептят: „ Е, другарю, да откраднем Македония от българите “.

А бе, Захариева, когато приказваме за лъжите, Тодор Живков ви държеше 45 години на самун и вода, не знаехте какво е дъвка, събличахте ни дънките и ни ги откупувахте, а от време на време ви ги давахме без пари. За вашата икономическа фаза, наречена „ за две червени “, да не приказваме. Не ви се присмивам, с бедността човек не се подиграва. Но кой от нас, тогавашните Титолюбни македонци, искаше да бъде българин. Никой.

Бяхме Катар за всички вас, които седяхте в скута на Съюз на съветските социалистически републики. Можехме да ви купим заедно с четката за зъби. Не сме и предполагали, че най-отчаяните от нас ще се пишат българи. По времето на Тито да кажеш на някой българин, щеше да се обиди. Дори в този момент, в случай че ме наричаш по този начин, скъпа Захариева, ще те обидя. *** вашата мощ!
Никой не ни е лъгал за Гоце и Яне, изключително Тито. За други неща ни лъжеха, най-вече откакто Тито умря. Започнаха да ни лъжат, откогато на Тито му заболя крайници. Но най-вече ни лъжеха, откогато останахме сами като Република Македония.

Aуу, вие също започнахте да ни лъжете, даже министър-председателят ни поставихте през 1998 година посредством тайните ви служби. Той трябваше някак си да ни отмъсти за всички тези десетилетия, когато бяхме на кон, сити, облечени, а вие в калта.

Като приказваме за конете … От този министър-председател, който като троянски кон ни го поставихте, стартира вашата по-дълбока интервенция в македонските каузи. Вашето самопризнание за новата Р. МК. (Република Македония) като първи в света, не беше толкоз от голяма обич към нас, колкото беше тактически ход от по-голяма тактика, която през днешния ден е в ход: Да се асимилира и българизира колкото е допустимо по-голям дял от от Македония. Вие не сте наши другари, единствено артисти, само че хайде …. Докато има овце, ще има вълна. Чистa вълна. И мляко за доене бога ми! ”- написа Тасевски.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР