Министър Тагарев казва да“ още преди да е дошла заповедта!47

...
Министър Тагарев казва да“ още преди да е дошла заповедта!47
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Управлението на сглобката води до изпразнени складове и намалена боеспособност на БА

Министър Тагарев споделя „ да “ още преди да е пристигнала заповедта!

47 милиона евро. Толкова е цената на подареното от Българската войска оръжие на Украйна, похвали се Тодор Тагарев. Явно обаче и това не стига, а се приготвя и нова помощ.  Тагарев изхленчи, че „ Критиките против мен пречат на това да се прати помощ. Тези перманентни офанзиви от всички направления не ми разрешават да си правя работата “. Явно не е привикнал да го подлагат на критика. Няма и по какъв начин, откакто споделя „ да “ още преди да е пристигнала заповедта, написа във „ Facebook “ ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен министър на защитата Красимир Каракачанов.

Винаги съм си мислел, че един министър на защитата би трябвало да се хвали с това, което армията е придобила по негово време като въоръжение. Сега обаче имаме министър, който се радва като раздава, непосредствено от складовете. Без пари, без отплата без нищо, написа още Каракачанов.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация напомня по какъв начин „ умно-красивите “ непрекъснато се подиграваха на армията, че няма въоръжение, че е оръжията са остарели и прочие. А в този момент ги раздават поголовно и безконтролно. Помните ли по какъв начин обещаваха, че против остарялото оръжие ще получим ново? И какво сме получили? Получили сме изпразнени хранилища и понижена боеспособност. Плюс остарели машини Страйкър, които платихме на тройна цена, показва Каракачанов.

Бившият боен министър обаче акцентира: „ Изпразването обаче върви и с поголовно дрънчене на оръжие от страна на НАТО и нашите папагали от сглобката. Ами в случай че в действителност НАТО влезе в спор с Русия? Кака ще защитим България? С празни хранилища и голи като пушки! И какво ще създадат тогава най-големите войнолюбци? Директно ще заловен самолета от жълтите павета за Брюксел или слънчева Калифорния! “

Това е грижата за армията ни от некоалицията, заключва Красимир Каракачанов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР