Министър-председателят просто реши в последните дни преди да си тръгне

...
Министър-председателят просто реши в последните дни преди да си тръгне
Коментари Харесай

Плевнелиев: Кирил Петков реши да засили фенклуба си преди да си тръгне

Министър-председателят просто реши в последните дни преди да си тръгне да ускори фенклуба си. Докарали сме до такава степен политиката си, че се разделяме на фенклубове. Това съобщи президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред Българска национална телевизия.

Той прикани политиците да търсят мостове един към различен. Кирил Петков е с рогата напред още веднъж и тъй като знае, че неговите гласоподаватели, които двойно понижиха и когато приказва срещу политическите си съперници и Русия, по този начин не стимулира своя фенклуб, сподели Плевнелиев.

Плевнелиев в последно време вижда един спокоен и нов Христо Иванов и Бойко Борисов. Той не е чул президентът Румен Раде един път да осъди за нещо съветския президент Владимир Путин.

Плевнелиев счита, че до няколко месеца Политическа партия ще бъдат изолирани от това, което вършат в ръководството си. Той е на мнение, че всички огромни водачи би трябвало да създадат една крачка обратно, с цел да могат да образуват в някакъв режим на единодушие по национални цели единодушие. Едно такова евроатлантическо държавно управление няма да се случи, в случай че огромните не ударят една стъпка обратно, акцентира Плевнелиев.

" Всички са подготвени да го създадат, само Кирил Петков с рогата напред ", посочи той.

Плевнелиев уточни, че отиваме към избори, тъй като в случай че не се случат нещата с първите два мандата, с третия мандат за сформиране на държавно управление би било невероятно.

За, Плевнелиев съобщи, че явно сме в рецесия в връзките сред България и Русия. Трябва да стъпим на основата на интернационалното право и Виенската спогодба във взаимоотношенията сред България и Русия. Ако имаме каквото и да било доказателства по разпоредбите на интернационалния ред, че съветски посланик е подслушвал или шпионирал в интерес на трета страна, да се отиде, настоя експрезидентът.

Руският дипломат Елеонора Митрофанова не става, тъй като си разреши да наскърбява българския министър-председател, без значение кой е той, разкритикува Плевнелиев.

Той прикани премиера в оставка и президента да кажат кои са подкупваните български жители. Промяната от ден първи бяха популисти и остават популисти. Отново някакви описи, подозрения и отчети от ДАНС. Нека да действаме по този начин, както работи една демократична страна, настоя Плевнелиев.

На него му направило усещане по какъв начин Лена Бориславова дава популистки политически квалификации. Този популистки метод не им оказва помощ, хората променете се най-сетне. Кюлчета, пари, изчегъртване, само че къде са доказателствата, запита Плевнелиев.

Това, което се случва в този момент на Украйна е едно към едно на това, което се е случило на България през 1944 година, съпостави Плевнелиев.
 Плевнелиев предлага програмен проевропейски кабинет, само че след избори
Плевнелиев предлага програмен проевропейски кабинет, само че след избори

Трите последни борби, които Петков водил в Народното събрание, се провалиха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР