Министър-председателят Николай Денков отговаря на въпроси на живо, в излъчване

...
Министър-председателят Николай Денков отговаря на въпроси на живо, в излъчване
Коментари Харесай

Денков: Никога не съм се чувствал нечия пешка

Министър-председателят Николай Денков дава отговор на въпроси онлайн, в лъчение от страницата на Министерския съвет във Facebook. Повод за това е осмият месец от работата на постоянното държавно управление, както и набелязването на най-важните цели, които предстоят до края на мандата.

На въпрос за какво след ротацията желае да стане тъкмо външен министър, той съобщи, че по този начин най-лесно може да се направи ротацията, без да има потребност от спомагателни промени. " С Мария Габриел обсъждаме разновидности и когато има извънредно решение, ще бъде чуто. Не може ротацията да бъде " ябълката на раздора " и по тази причина търсим решение ", уточни министър председателят.

На последващо запитване дали е подготвена оценката на министрите в кабинета и ясно ли е какъв брой от тях ще бъдат смени, Денков отговори, че се чака другата седмица да стане ясно къде тъкмо се чакат смени. " Министрите не са на една или друга партия. Те са хора, които са определени, откакто са получили утвърждението и на двете страни от партийните водачи. Сега ще бъде след моето и утвърждението на Мария Габриел. Ако не се оправят би трябвало да си отидат по професионални аргументи, а не тъй като една или друга партия не ги харесва ", добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР