Министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън обяви днес, че в края

...
Министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън обяви днес, че в края
Коментари Харесай

Англия премахва мерките за COVID-19, Премиършип се колебае

Министър-председателят на Англия Борис Джонсън разгласи през днешния ден, че в края на месеца ще бъдат отстранени всички ограничавания свързани с пандемията от COVID-19.

Това значи, че от началото на март ще отпадне даже наложителното условие за карантиниране след позитивен тест за ковид.

Джонсън добави, че окончателната тактика на държавното управление ще бъде оповестена на 21 февруари, само че добави, че в случай че окуражителните трендове не престават, рестриктивните мерки, които важат сега, могат да отпаднат един месец по-рано, откакто в началото се очакваше това да се случи през март.

В края на януари бе отстранен зеления документ за влизане на спортни съоражения, който бе въведен на 8 декември, и стартира първата част от разхлабването на ограниченията.

Не е ясно каква част от тези ограничения ще бъдат непосредствено приложени в Премиър лийг, където играчите са тествани на ежедневна база, а всички с позитивни проби се карантинират за 6 дни.

Протоколите против COVID-19 бяха в допълнение затегнати в края на предходната година, откакто бяха сложени няколко поредни върха по позитивни проби. което от своя страна докара до безпорядък, доста карантинирани играчи и лавина от отсрочени дуели.

Все още не е ясно каква част от рестриктивните мерки ще отпаднат за влизащи на територията на страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР