Министър-председателят на Руската федерация Дмитрий Медведев разговаря с председателя на

...
Министър-председателят на Руската федерация Дмитрий Медведев разговаря с председателя на
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев удари звънеца в парламента

Министър-председателят на Руската федерация Дмитрий Медведев беседва с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева във втория ден на формалното си посещаване в страната ни.

Срещата сред двамата се организира в Народното събрание. Медведев прегледа пленарната зала и имаше опцията да удари парламентарния звънец. Караянчева от своя страна му подари мартеница.

След диалозите двамата поставиха цветя пред паметника на Цар Освободител в столицата. Посрещането на Дмитрий Медведев мина при извънредно засилени ограничения за сигурност.

По-късно той и българският министър председател Бойко Борисов ще открият Българо-руски бизнес конгрес в региона на туризма. В него ще вземат участие и министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на икономическото развиване на Руската федерация Максим Орешкин, кметове и представители на българския и съветския туристически бизнес.

На форума ще се обсъдят общи начинания за развиване на туристическия бранш, както и ограничения за поощряване на двустранните пътувания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР