Министър-председателят на Италия Джорджия Мелони съобщи, че се е разделила

...
Министър-председателят на Италия Джорджия Мелони съобщи, че се е разделила
Коментари Харесай

Министър-председателят на Италия Мелони се разделя с партньора си след неприличните му забележки в ефир

Министър-председателят на Италия Джорджия Мелони заяви, че се е разделила с дългогодишния си сътрудник Андреа Джамбруно, оповестява Би Би Си.

Тя разгласи раздялата в обществените мрежи часове, откакто телевизионно предаване излъчи недвусмислени мнения, направени отвън ефир от телевизионния водещ Джамбруно по адрес на свои колежки.



Снимка Х (twitter): Джорджия Мелони и Андреа Джамбруно

Мелони съобщи, че връзката, " която продължи съвсем 10 години, завършва тук. От известно време пътищата ни са разнообразни... време е да го признаем ".

Двойката се среща през 2015 година и има щерка на седем години.

В обявата си тя също по този начин благодари на 41-годишния Джамбруно за " прелестните години, които прекарахме дружно, за компликациите, през които преминахме, и за това, че ми даде най-важното нещо в живота ми - щерка ни Джиневра ".

Тя добави: " Всички тези, които се пробваха да ме създадат по-слаба, като нападнаха фамилията ми, би трябвало да знаят, че даже и капка вода да се надява да разбие канара, скалата постоянно ще си остане канара, до момента в който капката е просто вода. "

Джамбруно попадна в " парещ " скандал по-рано тази седмица, откакто сатиричното телевизионно предаване Striscia La Notizia излъчи негови мнения отвън камерата, в които той наподобява флиртува с колежка, като ѝ споделя: " Ти си толкоз интелигентна... Защо не се срещнах с теб по-рано? "

В четвъртък бяха излъчени още по-явни мнения отвън ефир, в които Джамбруно беше чут да пита друга колежка дали обвързана, или е в свободна връзка.

Чува се по какъв начин той се хвали, че има спекулация, и споделя, че " всички " в Mediaset, телевизионната компания, за която работи, " го знаят, а в този момент и вие ", а по-късно прави неприлични подмятания за колективен секс.

Чува се по какъв начин Джамбруно пита: " Ще се присъединиш ли към нашата група, към нашата работна група? "

Когато различен глас пита: " Ами в случай че са те е записали? ", се чува по какъв начин той дава отговор: " Какво толкоз неприятно съм споделил? Ние се смеем, майтапим се. "

Журналистът към момента не е приказвал нито за обявата на министър-председателя в обществените мрежи, нито за мненията му отвън ефир.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР