Министър-председателят на България Бойко Борисов, получи поздравително писмо от Херман

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов, получи поздравително писмо от Херман
Коментари Харесай

Легендарният състезател Херман Майер с поздравително писмо до Борисов за Банско


Министър-председателят на България Бойко Борисов, получи приветствено писмо от Херман Майер, именит австрийски играч по ски алпийски дисциплини, повторен олимпийски първенец от Олимпиадата в Нагано през 1998 година, троент международен първенец от Вейл 1999 и Бормио 2005. Майер приветства решението на Министерски съвет за развиване на ски-зона Банско и на зимния туризъм в България като цяло.

Прилагаме текста на цялото писмо:

Уважаеми Министър-председател Борисов,

Приемете моите откровени поздравления за взимането на единственото вярно решение за развиване на ски-зона Банско, позволявайки на повече българи и чужденци да получат достъп до Национален парк Пирин.
Скиорите, сноубордистите и планинарите от целия свят са най-верните другари на природата, защото те са най-тясно свързани с нея. Развитието на планинската и ски инфраструктура разрешава на повече хора да спортуват и затова да преоткриват чудесата на българската природа.
Надявам се, че това решение ще бележи началото на нова епоха в публичните политики във връзка с българския туризъм, спорт и запазване на околната среда, тъй като няма нищо по-добро тези три фактора да се обединят към общи цели.
Желая Ви всичко най-хубаво през новата 2018 година и чакам да Ви видя още веднъж по ски скатовете в Банско.

Искрено Ваш,
Херман Майер



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР