Министър-председателят Гълъб Донев свика за разговор всички областни управители и

...
Министър-председателят Гълъб Донев свика за разговор всички областни управители и
Коментари Харесай

В МС събраха областните управители за подготовката за изборите

Министър-председателят Гълъб Донев свика за диалог всички регионални шефове и част от служебния кабинет. В срещата в Министерски съвет, която се е провела през днешния ден, са взели участие вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев , министърът на електронното ръководство Георги Тодоров , както и зам.-министърът на финансите Людмила Петкова.

Темата е била подготовката и провеждането на идните предварителни избори на 2 април .

Обсъдени са сериозните провокации, подбудени от последните промени в изборното законодателство, както и целенасочените и ефикасни ограничения на държавното управление против пазаруването на гласове .

Министър-председателят Гълъб Донев беше безапелационен, че служебното държавно управление прецизно съблюдава Изборния кодекс и се придържа праволинейно към наредбите му.

На срещата бяха разисквани и други настоящи тематики, измежду които реализацията на настоящи планове по линия на Плана за възобновяване и резистентност, инфраструктурата по места и смисъла на целесъобразното консумиране на публичния запас. Премиерът Гълъб Донев изрази убеденост, че както и досега, регионалните шефове ще продължат и отсега нататък да работят в името на публичния интерес и в отбрана на държавните цели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР