Министър-председателят Бойко Борисов коментира първите резултати от местните избори. Той

...
Министър-председателят Бойко Борисов коментира първите резултати от местните избори. Той
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Благодаря на инстинкта на народа и на Господ

Министър-председателят Бойко Борисов разяснява първите резултати от локалните избори. Той благодари на всички, които са помогнали това да е реалност и даде поръчка да приключи огромните инфраструктурни планове в страната, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Безапелационна победа над Българска социалистическа партия “, заключи Борисов резултатите и добави: „ След измененията, които направихме, резултатите са такива “.

„ Важна е стабилността на ръководството. Имаме доста работа. Оставям на щабовете да си вършат разбори, където има балотажи, да си работят. Досега не съм се месил “, сподели той.

„ Българска социалистическа партия са доста интереснa партия. Искат дотации, само че като дойдат избори - нямат претенденти. Те си играят с демокрацията. Всеки, който си играе с гражданските права рано или късно стига до тирания. Идват избори, хората гласоподават - това е демокрацията. Докато сме първа политическа мощ, няма оттегляне “, разяснява министър председателят Борисов.

Бойко Борисов разяснява грандиозните обещания на съперниците на ГЕРБ: „ Няма дума "безплатно ". Откъде ще вземат парите? “.

На въпрос дали ще върне Цветан Цветанов в партията, Борисов съобщи: „ Липсва ми Цветанов, само че структурите се оправиха добре. Поздравявам всички, които работиха. Тази акция беше мъдра и зряла, с едно-две изключения. Изпълнителната комисия сподели, че може да работи и то в тежки условия “.

„ Съюз на демократичните сили са умни хора, не може да се подведат, че тези костинбродска спекулация, може да бъде кмет. Аз съм демократ по душа и имам вяра в инстинкта на хората. Животът е събирач – рано или късно отново ще си потрябваме. Няма нищо несъмнено. Единственото несъмнено е Орландовци. Благодаря на Господ, че още веднъж ме поддържа против тези неприятни хора. Благодаря на инстинкта на народа и на Господ “, съобщи още Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР