Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на директора на главна дирекция

...
Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на директора на главна дирекция
Коментари Харесай

Борисов хвърля Икономическа полиция срещу кризата с водата в Перник

Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на шефа на основна дирекция " Национална полиция " Христо Терзийски да разпореди инспекция на икономическа полиция по отношение на рецесията с водата в Перник, оповестиха от държавния пресцентър в четвъртък.

" Икономическа полиция цялата да пристигна в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се ревизира ", е разпоредил министър председателят.

Той е инспектирал дейностите по обследването на клон 2 от водопреносната мрежа на града, където се губят големи количества вода, се показва в известието.

Борисов бе съпроводен от министъра на околната среда Емил Караниколов и заместник-регионалният министър Николай Нанков. Обиколката му по традиция бе предавана онлайн в неговия профил във Facebook, а след това бе документирана с обособени видеа.

По думите на Борисов сега в Община Перник се построява нова водопроводна и канализационна система в придвижване. „ Такава безогледна безнаказаност - тук няма почтени десетилетия наред “, сподели Борисов, представен от бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР