Министър-председателката от управляващата британска Консервативна партия Лиз ТръсМери Елизабет (Лиз)

...
Министър-председателката от управляващата британска Консервативна партия Лиз ТръсМери Елизабет (Лиз)
Коментари Харесай

Лиз Тръс заплаши с дисциплинарни мерки депутати от Консервативната партия


Министър-председателката от ръководещата английска Консервативна партия Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в даде обещание да наложи дисциплинарни ограничения на депутати консерватори, които през вчерашния ден се въздържаха или не гласоподаваха на провокиралия неуспех в дисциплината и единството избор за фракинга (метод на хидравличното разбиване) в английския парламент, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Законодателите провокираха подиуми с бурни реакции в Народното събрание, откакто настъпи комплициране дали гласуването за фракинга е и избор на доверие за държавното управление на Тръс.

Появиха се клюки, че основният отговорник за поддържането на партийната дисциплинираност измежду торите (така наречените whips) е подал оставка, само че по-късно те бяха опровергани.

" Отговорниците за поддържането на партийната дисциплинираност ще проведат диалози с тези депутати на партията, които не поддържаха държавното управление ", съобщи държавен представител, като акцентира, че " тези, които не са имали основателна причина да не гласоподават, могат да чакат дисциплинарни ограничения ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР