Министър от кабинета на Бойко Борисов живее в луксозен имот,

...
Министър от кабинета на Бойко Борисов живее в луксозен имот,
Коментари Харесай

„Апартамент гейт”: Кой министър живее в недеклариран луксозен имот

Министър от кабинета на Бойко Борисов живее в първокласен парцел, който не е заявен . Това разгласи Валери Симеонов. Той сподели фотоси на къщата, без да каже кой е политикът.

Министърът на туризма Николина Ангелкова обаче побърза да опровергае думите му .
Снимка: btvnovinite.bg

По думите на Симеонов, въпросният министър имал 3 огромни жилището в София, само че обитавал този парцел в Бистрица , който не бил заявен. Лидерът на НФСБ загатна, че депутатите от партията му ще внесат сигнал по случая.
Валери Симеонов: Министър живее в първокласен парцел, който не е заявил Лидерът на НФСБ прикани да се разкрие чий е парцелът
„ Нека Комисията откри за какво не е заявен, да се откри чий е? И това е най-интересното – в чий парцел живее този министър. Става въпрос за парцел 2,5 декара, със застроена къща на три етажа. Имот, в който дълго време живее съответния министър със фамилията си’, уточни водачът на НФСБ.
Снимка: btvnovinite.bg

От фрагментите се вижда, че през днешния ден в къщата липсва обзавеждане. Министърът на туризма разпозна къщата , само че опроверга Симеонов.
Ангелкова: Ясно съм заявила моите парцели, къща нямам на никое място „ Отново съм принудена да изяснявам лъжи, популяризирани от един някогашен вицепремиер ", съобщи министърът на туризма
„ Къщата е собстеност на родителиете на моя брачен партньор от 2006 година, доста преди да го видя и на фотография. Смятам, че всеки един от вас има семейство, децата му имат баба и дядо, вървят на посетители, споделят фамилни празници”, сподели Ангелкова.
Снимка: btvnovinite.bg

Във връзка със почналата от прокуратурата инспекция против него, Валери Симеонов дефинира като клюка сигнала за покупко-продажби с парцели , свързани с него, до момента в който е бил ръководител на общинския съвет в Бургас.
Симеонов за проверката на парцелите му: Прокуратурата ревизира клюки и неистини По думите на депутата и водач на НФСБ, въпросните парцели са неведнъж проверявани и той не се тормози
„ Този парцел, телевизия СКАТ беше в съсобственост с общината. Винаги, когато се продава, общината е длъжна да го предложи първо на съсобственика, това е и направено”, уточни Симеонов.
Снимка: btvnovinite.bg
В контракта за продажба на имота, с който bTV разполага, е записано, че теренът е благосъстоятелност на общината . Община Бургас продава на „ Скат” ООД, личния си неподвижен парцел.

Снимка: btvnovinite.bg

Лидерът на НФСБ назова неистина цената , оповестена от държавното обвиняване, че компания СКАТ купува терена от 875 квадрата за 850 хиляди лева
Снимка: btvnovinite.bg
В контракта написа, че цената е 850 815 лева без Данък добавена стойност или 1, 02 млн. лева с налога.

Апартамент гейт Ангелкова: Ясно съм заявила моите парцели, къща нямам на никое място Валери Симеонов: Министър живее в първокласен парцел, който не е заявил Проверяват СКАТ на Валери Сименов за парцели, закупени на занижени цени Делян Добрев (пак) подава оставка като народен представител Ангелкова: Предстои да заявявам новия парцел, цената му е пазарна Симеонов отново пита за парцел на Ангелкова, този път – в „ Драгалевци ” Борислав Сарафов също излиза в отпуск поради евтините парцели Ангелкова с нотариален акт в ръка: Поела съм риск с апартамент на недодялан градеж Валери Симеонов вкара и министъра на туризма в „ Апартамент гейт ” Президентът смъкна доверието си от шефа на КПКОНПИ „ Алфа рисърч ”: „ Апартамент гейт ” нанесе съществени вреди на ГЕРБ преди евровота Дончев: Понякога се постанова да се вършат сложни и мъчителни жертви Даниела Дариткова: Няма разделяне в ГЕРБ Депутатите одобриха оставката на Цветан Цветанов (ОБЗОР) Оставката на Цветанов - първа точка в дневния ред на депутатите Цветан Цветанов напуща Народното събрание, остава в управлението на ГЕРБ (ВИДЕО) Валери Симеонов: Без Цветанов несъмнено в Народното събрание ще се работи доста по-трудно Цветанов: Скандалът с парцелите е офанзива по отношение на изборите (ВИДЕО) Трета оставка поради абсурда с новодомците във властта (ОБЗОР) Политически реакции след следващата оставка поради " Апартамент гейт "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР