Министър Иван Демерджиев ни увери, че след месеци работа и

...
Министър Иван Демерджиев ни увери, че след месеци работа и
Коментари Харесай

Нови 200 полицаи ще контролират движението в София: Шефът на СОС

" Министър Иван Демерджиев ни увери, че след месеци работа и подготовка поема уговорката от 9 юни 200 служители на реда повече да управляват придвижването в София ”, разгласи шефът на СОС Георги Георгиев след изключително съвещание. " Това са нови 50 патрула ”, акцентира той.

" Ние желаеме да дадем целия запас на българските общини, на Министерство на вътрешните работи - те да глобяват, те да постановат глобите, тъй че да влагаме средствата от тях в пътна сигурност ", добави Георгиев.

От думите му стана ясно, че е належащо закупуването и слагането на камери за скорост. Той уточни, че оферират хилядите камери в страната и 600-те в София да са към този момент под контрола на Министерство на вътрешните работи. " Трите камери на КАТ са закупени от общината, каквото е належащо ще закупим, когато имаме законовото съображение за това ”, акцентира Георгиев.

Шефът на СОС посочи, че към този момент са написали законопроект, ще закупят и спомагателни камери на Министерство на вътрешните работи и че каквото се изисква от тях ще го създадат. Относно защитата на метрото Георгиев е безапелационен, че не могат да оставят метрото без защита, с цел да има служители на реда на пътя.
" Видяхме, че можем - ще има повече служители на реда на пътя без да се пипа защитата по метрото ”, добави той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР