Министър Христо Терзийски се срещна и разговаря със служителите на

...
Министър Христо Терзийски се срещна и разговаря със служителите на
Коментари Харесай

Терзийски: Увеличеният бюджет на МВР за тази година е знак, че се справяме със задачите си

Министър Христо Терзийски се срещна и беседва със чиновниците на районни ръководства в Софийска област. На работните срещи със състава на районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в Елин Пелин, Ихтиман и Костенец той бе съпроводен от шефа на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов.

Благодаря за неимоверните старания на всички чиновници, както за противопоставяне на престъпността, което е и една от главните ни задания, само че и за изискванията, при които работите в актуалната здравна рецесия. Моята оценка е, че макар компликациите, успяхме да се оправим повече от добре с спомагателните си задания. И тази година няма да е лека, само че към този момент натрупахме опит и рутина за работа в изключителна обстановка. Увеличеният бюджет на министерството за тази година също е сериозна оценка за нашата работа, знак, че се оправяме със дилемите си , обърна се вътрешният министър към чиновниците.
В резултат основаната организация от управлението на Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи и в допълнение обезпеченото в края на м.г. финансиране, лечебното заведение разполага към този момент с съоръжение, лекарства, потенциал и експерти на високо равнище за обезпечаване на бързо и съответно лекуване на всички чиновници и техните фамилии при нужда, увери той и уточни, че напълно скоро ще стартира и процесът по имунизация на деклариралите предпочитание по особено направени графици.
Държа съставът да е здрав, стимулиран и в кондиция за осъществяване на служебните си отговорности, акцентира министър Терзийски и пожела на чиновниците здрава и сполучлива година, както в персонален, по този начин и в професионален проект. Сред останалите дискутирани тематики бяха материално-техническата и кадрова обезпеченост, криминогенната конюнктура в региона, натовареността на състава, полагането на изключителния труд, контролът върху неговото отчитане и правилното му възнаграждение, пътнотранспортният травматизъм и взаимоотношението с другите институции.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР