Минималните температури ще са между 4° и 9°, в София

...
Минималните температури ще са между 4° и 9°, в София
Коментари Харесай

Температури до около 28 градуса и днес

Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София – към 6°, а оптималните - сред 23° и 28°, в София – към 24°. Ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който вечерта ще отслабне.

И по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 19° и 23°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

И в планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 мета ще е към 16°, на 2000 – към 9°.

През идващите дни ще остане топло за средата на април. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните - сред 23° и 28°.

В петък ще бъде най-вече слънчево, след обяд над източните и планинските региони с развиване на купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна.

В събота над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там на доста места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици.

В неделя времето ще бъде най-вече слънчево.

В понеделник ще стартира нарастване облачността, междинна и висока, само че стоплянето ще продължи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР