Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София

...
Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през следващите дни

Минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в София - към 3°, по-ниски ще са в котловините от Югозападна България, където ще се задържи безшумно - към 0°. Утре ще бъде най-вече слънчево, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще бъде по-високо от междинното за месеца. През нощта ще бъде най-вече ясно. Вятърът от северозапад ще се усили, ще бъде сдържан, а в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина и мощен. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 12 и 17 градуса, в София - към 12 градуса.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 14 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9, на 2000 метра - към 3 градуса.
На 28 и 29 декември ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от югозапад и ще е слаб, в доста региони ще стихва и сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена.  В петък вятърът ще е западен, в Дунавската низина и Източна България за малко ще се усили. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, междинна и висока. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, а оптималните - сред 10 и 15 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР