Минималните температури днес ще са от минус 4° до 1°,

...
Минималните температури днес ще са от минус 4° до 1°,
Коментари Харесай

Постепенно затопляне и сутрешни мъгли в близките дни

Минималните температури през днешния ден ще са от минус 4° до 1°, а оптималните - сред 3° и 8°, в София към 6°. Сутринта в доста региони ще има мъгла, а в Северозападна България и източните елементи от страната ще се задържи и денем. В централните региони, както и в Южна България, облачността ще понижава до най-вече слънчево време. В Източна България ще духа слаб южен вятър.

Мъливо ще бъде сутринта по Черноморието, а след обяд облачността ще е забележителна. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са от 7° до 9°, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините облачността ще е раздрана, междинна и висока. Ще духа сдържан югозападен вятър. Привечер в западните региони от Стара планина ще превали сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

В околните дни следва последователно стопляне, което по-слабо ще засегне регионите с по-трайни мъгли - Горнотракийската равнина и западния сектор от поречието на Дунав. Най-високи ще са температурите в планинските региони, където ще доминира слънчево време. Валежи, мощен вятър и ново захлаждане предстоят в четвъртък.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР