Минималните температури днес ще са между минус 3° и 4°,

...
Минималните температури днес ще са между минус 3° и 4°,
Коментари Харесай

Валежи от дъжд и сняг, вятър и навявания в цялата страна - Общество

Минималните температури през днешния ден ще са сред минус 3° и 4°, а оптималните - сред 2° и 8°.

Ще доминира облачно време. На доста места в Северна България и планините ще има превалявания, най-вече от сняг. В Предбалкана и Лудогорието количествата ще са обилни. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад и ще има условия за виелици и навявания. 

По Черноморието ще бъде най-вече облачно, прохладно и с превалявания от дъжд и сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 4° и 7°. Температурата на морската вода е сред 6° и 9°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините времето ще бъде динамично. Ще духа мощен и плевел вятър от север-северозапад. В композиция със снеговалежите в Предбалкана и по северните скатове на планините ще се образуват преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра - към минус 8°.

През нощта и в неделя с сдържан и мощен вятър от север ще нахлува по-студен въздух. Валежите ще продължат, обилни по количество в Северна България и планините, а през нощта против понеделник - в източните региони. Дъждът на всички места ще премине в сняг, остават изискванията за виелици и навявания. Температурите ще се намалят значително и към 14 часа в по-голямата част от страната ще са към и под 0°.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР