Минималните температури днес ще бъдат между 9 и 16 градуса,

...
Минималните температури днес ще бъдат между 9 и 16 градуса,
Коментари Харесай

Очаква ни дъжд в много райони от страната - вижте къде ще вали

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 9 и 16 градуса, оптималните сред 20° и 25°, в София към 20°. В Северна България в часовете до обяд ще бъде слънчево, само че денем и там, както и в по-голямата част от Южна България, на доста места ще превали и прегърми. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Главно по южното крайбрежие ще превали дъжд, след обяд е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17 и 21 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Облачно и с превалявания ще бъде времето в планините. На места в следобедните часове ще има и гръмотевични стихии, а на височина към 2500 метра ще превалява сняг. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра към 6°.

В началото на новата седмица повече слънчеви часове ще има заран. В понеделник ще превали в съвсем цялата страна, а през идващите дни основно в Южна България и в източните региони. Максималните температури постепенно ще се покачват и в сряда и четвъртък ще бъдат сред 22° и 27°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР