Мини ферма за отглеждане на канабисови растения е неутрализирана от

...
Мини ферма за отглеждане на канабисови растения е неутрализирана от
Коментари Харесай

Ето на какво се натъкнаха полицаи на ул. Гладстон в Бургас

Мини плантация за развъждане на канабисови растения е обезвредена от чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Първо районно ръководство - Бургас.

Фермата e построена в особено пригодено за задачата помещение в частен апартамент в кооперация, ситуирана на бургаската улица " Гладстон " № 34 А, населяван от 31-годишен бургазлия. Мъжът е арестуван за период от 24 часа. Намерените в помещението канабисови растения са конфискувани и предадени за експертизи в БНТЛ – Бургас. Бургазлията е остарял познайник на полицията, занимаващ се от години с разпространяване на наркотични субстанции.

В резултат на процесуално-следствените дейности са открити и конфискувани движимости, употребявани за развъждане на канабисовите растения. Намерени са две палатки с площ от 3 и 5 кв.м, оборудвани с кварцови лампи и светлоотразителни панели, вентилатори, филтри и въздуховоди за отклоняване на въздуха. Открити са и 20 канабисови растения с височина сред 80 и 140 см. В същото помещение са открити и голям брой течни торове и стимуланти за развъждане на растения, както и свивка със суха тревна маса - марихуана.  В друга стая от жилището е открит разсад от канабис.

Работата по случая продължава от чиновници на отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Първо Районно ръководство - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР