Мини Драйвър казва, че жените филмови шефове са по-лоши отколкото

...
Мини Драйвър казва, че жените филмови шефове са по-лоши отколкото
Коментари Харесай

Мини Драйвър заклеймява жените филмови шефове по-лошо от мъжете, защото малтретират актрисите и ги възприемат като сексуални обекти, докато призовава звездите да се изправят срещу стареенето и неравностойното заплащане

Мини Драйвър споделя, че дамите кино шефове са по-лоши в сравнение с мъжете в малтретиране на актриси, когато става дума за възприемането им като полови обекти, възрастово държание и неравно възнаграждение (на фотографията този месец)

Звездата от Добрия Уил Хънтинг разкри, че неотдавна е била уволнена от филм на дамата, която отговаряше, тъй като „ просто реши, че желае нейният другар да взе участие в моята роля “ (на фотографията този месец)

Обръщайки се към нейната сантиментална комикс Всичко, само че не и теб, в в който играе дружно с Глен Пауъл, Баум сподели: „ Гледах в самолета кино лентата на Сидни Суини, тъй като желаех да го виждам.

„ Исках да знам коя е тя и за какво всички приказват за нея. Гледах този филм, който не може да се гледа – скърбя за хората, които обичат този филм – [тази] сантиментална комедия, в която те се ненавиждат. “

В отговор на Бащата на Коментарите на продуцента...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР