МИНЕАПОЛИС (АП) — Кейтлин Кларк имаше 28 точки, за да

...
МИНЕАПОЛИС (АП) — Кейтлин Кларк имаше 28 точки, за да
Коментари Харесай

Кларк вкарва 28 точки, 15 асистенции за номер 3 в Айова в 95-68, преодолявайки Мичиган в полуфиналите на Големите десет

МИНЕАПОЛИС (АП) — Кейтлин Кларк имаше 28 точки, с цел да попълни своя общ резултат за всички времена в NCAA и доближи връх за сезона с 15 асистенции, с цел да изведе третия в класирането Айова против Мичиган с 95-68 на полуфиналите на шампионата от Големите 10 в събота.

Хана Стюлке вкара 16 точки, Кейт Мартин добави 13, а Сидни Афолтър беше най-хубавият повсеместен мач с 12 точки, осем асистенции, седем битки и две откраднати топки, до момента в който Хоукийс (28-4) се приближиха на една победа от трета поредна купа от конферентен шампионат.

Айова ще играе с Небраска за шампионата в неделя. Петият подложен Хъскърс победи осмия подложен Мериленд в събота, с цел да стигне до финала за първи път от 10 години.

С петогодишния гард Габи Маршал още веднъж отпред на напъните, Хокийс бяха блокирани и достигнати до най-много в отбрана. Те успокоиха определената от първия тим All-Big Ten Лайла Фелия през по-голямата част от мача, откакто нейните рекордни за сезона 30 точки подхраниха 12-ата Индиана на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР