Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак

...
Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак
Коментари Харесай

Каква си според асцендента: зодия Рак - II част

Миналата седмица ви споделихме какви са представителите на зодиакалния знак Рак с асцендент Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева. (припомнете си публикацията тук)

Вижте и втората част на тематиката каква персона сте съгласно асцендента, в случай че сте зодия Рак:
Рак с Асцендент Везни

За разлика от по-семейно насочените представители на вашия знак, вие сте много амбициозни и държите на кариерата. Това не значи, че фамилията не е значимо за вас, а просто, че имате потребност от освен това – да откриете личното си място в този свят и да постигнете триумфи без значение от това, което са ви дали и ли не са ви дали родителите ви. Ако имате някакъв креативен гений, да вземем за пример рисувате хубаво, бихте могли да го развиете и да го превърнете в своя специалност. За вас работата е доста повече от прехранване – вие се обвързвате с хората, с които работите. Освен това, в случай че не сте прочувствено ангажирани с работата си, няма да се чувствате добре.
 Thinkstock
Рак с Асцендент Скорпион

Вие сте изследовател и откривател, който може да проникне там, където другите не смеят да пристъпят. Доверявате се най-много на инстинктите и чувствата си, които нормално са доста верни. Анализирането и разсъжденията не са мощната ви страна. Най-важното премеждие, което ще предприемете обаче, е това в личната ви душа – там ще откриете най-големите истини и за себе си, и за света. Не се опасявайте от личните си страхове – опознайте ги, разберете от кое място идват, изправете се против тях, и ще видите, че по този начин и животът ви ще стане по-лек, и ще добие повече смисъл. Най-голямото предизвикателство пред вас е да излекувате раните, които са ви били нанесени в детството, и да простите. От вас би станал превъзходен доктор или врач.
 Thinkstock
Рак с Асцендент Стрелец

Вие сте доста забавна композиция – като че ли сте разпънати сред предишното и бъдещето. Търсите непрекъснато нови благоприятни условия и завършения, само че в това време мъчно късате с предишното от боязън да не изгубите сигурното. Вероятно се увличате по духовни учения или търсите смисъла на живота, само че сте безсилни да се справите с хаоса в личния си прочувствен живот. За да извършите предназначението си, би трябвало да поровите доста надълбоко в себе си, вместо да бягате в света на духовното или в хрумвания и философии. Вероятно имате положителни бизнес умения или ви се постанова да боравите с доста пари. Интимният ви живот не е по никакъв начин елементарен, тъй като постоянно връзките ви не са равноправни и бъркате любовта със пристрастеност, взаимозависимост или сигурност.
 Thinkstock
Рак с Асцендент Козирог

Макар че изглеждате корави и като че ли можете да се справите с всичко, в действителност вие сте доста уязвими и раними. Обичате да се грижите за другите и постоянно се стремите да угодите на някого. Да имате човек до себе си, на който може да се опрете, е извънредно значимо за вас. Има възможност сътрудникът ви да наподобява на някой от родителите ви или значително прекарванията ви в любовта да повтарят тези от детството. Понякога поддържате една връзка дълго откакто възприятията към този момент ги няма или търпите държание, което ви наскърбява, единствено и единствено да не останете сами. Макар че сте човек на трайните връзки, разберете, че от време на време е по-добре да бъдеш самичък и благополучен, в сравнение с привързан и трагичен.
 Thinkstock
Рак с Асцендент Водолей

За вас е значимо да се докажете в работата си и да бъдете добър експерт. Възможно е връзките ви с сътрудници или с работодатели да отразяват по някакъв метод прекарванията ви в предишното – в случай че като дете не сте получавали самопризнание и поддръжка, нищо чудно да се чувствате недооцените и по-късно в живота. Отношенията ви с сътрудниците са прочувствени – в положителен или отрицателен аспект. Добрата вест е, че с малко повече работа върху себе си имате късмет да поемете по собствен личен път и да не позволявате на предишното да предопределя бъдещето ви. Възможно е в някакъв миг от живота си да работите с близки родственици или домът ви да се трансформира в офис. За да сте задоволени от това, което вършиме, то би трябвало да вие по сърце и да ви кара да се чувствате потребни.
 Thinkstock
Рак с Асцендент Риби

Вие сте толкоз възприемчиви към това, което се случва към вас, че ви е мъчно да разграничите личните си усеща от тези на другите. Чуждата болежка ви въздейства мощно и сте доста състрадателни. За страдание тази схватливост постоянно е за ваша сметка, защото поглъщате неприятните настроения на най-близките си и допускате в персоналното си пространство хора, които се възползват от вас. Ще ви бъде от изгода, в случай че се научите да слагате някои граници и помагате на другите единствено тогава, когато те са ви помолили или когато в действителност заслужават помощта ви. Тъй като елементарно влизате в функции, от вас може да стане превъзходен артист. Романтични по природа, вие постоянно подхранвате илюзии в любовта.
 Thinkstock
Припомнете си още:

Каква си съгласно асцендента: зодия Риби - I част

Каква си съгласно асцендента: зодия Риби - II част

Каква си съгласно асцендента: зодия Водолей - I част

Каква си съгласно асцендента: зодия Водолей - II част

Каква си съгласно асцендента: зодия Козирог - I част

Каква си съгласно асцендента: зодия Козирог - II част
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР