Миналата седмица полицейското управление в Нюпорт Бийч, Калифорния, каза, че

...
Миналата седмица полицейското управление в Нюпорт Бийч, Калифорния, каза, че
Коментари Харесай

Глория Олред, представляваща семейството, замесено в случая с Джош Гиди

Миналата седмица полицейското ръководство в Нюпорт Бийч, Калифорния, сподели, че неговите детективи организират следствие. Преди това НБА разгласи, че проверява.

В изтрита обява, неизвестен консуматор на обществени медии предишния месец сподели, че момиче, което се вижда с Гиди на видеоклипове и фотоси, е ученичка в гимназията време. Оттогава акаунтът в обществените медии е деактивиран.

Giddey, австралиец, навърши 21 години през октомври. Той и Тъндър са отказали да разясняват обстановката към този момент.

Гиди има приблизително 12 точки, 5,7 битки и 4,2 асистенции на мач за тим на Оклахома Сити, който започва с 13-6, втори -най-добър в Западната конференция. Той стартира и четирите мача, откогато бяха повдигнати обвиняванията, само че изигра най-ниските за сезона 17 минути при успеха против Далас в събота.

Гиди беше определен под номер 6 в драфта за 2021 година и беше определен за Втори тим за новобранци през сезон 2021-22. През предишния сезон той записа приблизително 16,6 точки, 7,9 битки и 6,2 асистенции. Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР