Миналата седмица почитателите на Джони Деп бяха шокирани да научат,

...
Миналата седмица почитателите на Джони Деп бяха шокирани да научат,
Коментари Харесай

Джони Деп ще получи пълно възнаграждение за филма, от който беше отстранен

Миналата седмица феновете на Джони Деп бяха шокирани да научат, че артистът е бил помолен да се откаже от ролята си в идния филм „ Фантастични животни 3 “. Това е неприятна вест за феновете на филмовата поредност, както и за основателите ѝ, които завоюваха много по-малко от предстоящото след втория филм и то само с помощта на Джони Деп. Изглежда единственият, на който му е все едно, е самият артист. Според списание " Холивуд Рипортър " Деп ще получи възнаграждение от 10 милиона паунда, въпреки и да се е снимал в една-единствена сцена, която по всяка възможност в никакъв случай няма да забележим.

Във филмите „ Фантастични животни “, които са предистория на „ Хари Потър “, Джони Деп играе ролята на черния вълшебник Гелърт Гринделвалд. Той имаше дребна, само че доста ефектна сцена в първата част и много по-голяма роля в продължението „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд “. И като една от най-големите звезди във кино лентата, в контракта му има уговорка, че ще си получи заплащането, без значение дали филмът ще бъде приключен. Това значи, че с изключение на да сменят артиста и да платят на новия, би трябвало да изплатят и забележителна сума на отстранения Деп.

Снимка: Getty Images

Снимките на кино лентата започнаха през септември с половин година забавяне и към момента не престават. Самият Джони Деп е взел участие в фотосите на единствено една сцена, което е добра вест за студиото, тъй като няма да се наложи всички подиуми с Гринделвалд да се преснемат, когато бъде определен новият артист.

Някои хора се майтапят, че „ Фантастични животни 3 “, чиято премиерна дата беше преместена за 15 юли 2022 година към този момент направи Джони Деп най-високоплатения артист на света – той ще получи осемцифрена сума за един работен ден и за 0 минути екранно време.

Още за правосъдните и извънсъдебните борби на Джони Деп може да научите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР