Миналата седмица папараци щракнаха Сури Круз два пъти в Ню

...
Миналата седмица папараци щракнаха Сури Круз два пъти в Ню
Коментари Харесай

Ето я порасналата Сури: На кого прилича повече - на Том или на Кейти?

Миналата седмица папараци щракнаха Сури Круз два пъти в Ню Йорк.

16-годишната тийнейджърка обикаля град със свои приятелки, а дружно посещават забавни местоположения. Сури бе щракната с цветна рокля в композиция с джапанки, както и с неясно сини панталони и бял потник.

При една от разходките си тя посети магазинът на Хари Потър в Голямата ябълка, който предлага разнообразни виртуални прекарвания, свързани с известната поредност, както и бар с коктейли от книгата и даже сладолед.

Фотографите заключили, че на фотосите доста приличала на известната си майка - 43-годишната Кейти Холмс. Други пък настояват, че младото момиче по-скоро припомня за супер звездния си баща Том Круз.

Съвсем неотдавна той навърши 60 година и означи празника си по време на Гран при на Англия. В момента Том Круз прекарва огромна част от времето си точно в Англия, където снима последната част от “Мисията невъзможна”.

В медиите постоянно се появяват изказвания, че Том не е виждал Сури от повече от 2013-та година, а повода за това е, че щерка му не е последователката на сциентологията - сектата, която в действителност стана мотив за раздялата сред Круз и Кейти Холмс.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР