Миналата седмица освен генерираното с изкуствен интелект изображение на папата,

...
Миналата седмица освен генерираното с изкуствен интелект изображение на папата,
Коментари Харесай

Руснакът, който позира гол на свещена планина в Бали

Миналата седмица с изключение на генерираното с изкуствен интелект изображение на папата, облечен в пухено яке, и едно друго обиколи интернет.
 Изображението на папа Франциск, облечен в пухено яке, които заблудиха мнозина
Папа Франциск като фешън икона

Истинско ли е изображението на папата в пухено яке

А точно - фотография на мъж, който театралничи гол, с панталони към глезените си, в планината Агунг в Бали, Индонезия. По-късно мъжът беше разпознат единствено като Юрий и макар че се е извинил за постъпката си, ще бъде депортиран. Освен това ще му бъде неразрешено да посещава още веднъж Индонезия за най-малко шест месеца.

Планината Агунг е най-високата точка на острова и се счита от индусите за дом на боговете. Това, несъмнено, оправдава мнението на локалните, че " няма опрощение " за държанието на екскурзианта, който прекрачи закона и не сподели почитание към културата на страната.

След като Юрий разгласява извинението си в Instagram на съветски, взе участие и в специфична гала за пречистване на планината - обред, постоянно провеждан от локалните след сходни произшествия. А такива са се случвали и преди.
 Снимка 612330

Миналата година канадският артист Джефри Крейгън е депортиран от Индонезия, откакто разгласява видео, в което танцува гол на планината Батур в Бали. През 2021 година пък стана прочут клип на съветска двойка, която прави секс на същата тази планина, написа BBC.

Предвид тези случки, надали има по какъв начин да ни учуди решението на администрацията на провинция Бали да ограничи туристическия достъп до планините на острова. Според управляващите туризмът е несъразмерен.
 Тризнаците, които още с раждането си сложиха връх на Гинес
Тризнаците, които още с раждането си сложиха връх на Гинес

Кои са най-младите тризначки в света с връх

От друга страна обаче локалните поданици не са доста уверени, че по-строгите правила за туризма са добра концепция, защото преди пандемията той способства с 60% за годишния БВП на страната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР