Миналата седмица на съдиите беше казано да забавят осъждането на

...
Миналата седмица на съдиите беше казано да забавят осъждането на
Коментари Харесай

Повече чуждестранни затворници ще бъдат депортирани в свободни килии и ще се справят с пренаселеността

Миналата седмица на съдиите беше казано да забавят осъждането на наказани нарушители под гаранция - което поражда опасения, че някои от най-тежките извършители може да не бъдат изпратени в пандиза и вместо това оставени под гаранция.

Чуждестранните нарушители могат да бъдат отстранени до една година преди края на присъдата им.

Това ще бъде изтеглено с шест месеца по-рано според новите проекти, които се чака да бъдат оповестени от господин Чалк по-късно в понеделник - в ход, който държавното управление твърди, че ще спести £70 000 на пандизчия.

Министерството на правораздаването сподели, че повече от 3100 задгранични нарушители към този момент са били отстранени през годината до март, само че 10 500 остават затворени в Англия и Уелс.

Ще бъдат изпратени повече чиновници, с цел да се ускорят премахванията.

Длъжностните лица също по този начин обмислят какво още може да се направи, с цел да бъдат отстранени задгранични извършители, наказани за по-леки закононарушения по-бързо, с проекти също за въвеждане на нови условия за възбрана на наказаните да се връщат в Обединеното кралство.

Това идва на фона на съществени опасения по отношение на пренаселеността на английските затвори, като формалните данни демонстрират, че популацията на пандизите е 88 225 в Англия и Уелс.

Изображение: Министърът на правораздаването Алекс Чалк

" Правилно е задграничните нарушители да бъдат наказвани, само че не може да е вярно някои да стоят в пандиза, което коства на данъкоплатците £47 000 годишно, когато могат да бъдат депортирани, " Г-н Чалк сподели.

„ Вместо да разрешаваме на непознати жители да заемат място в нашите затвори за големи разноски за спазващата закона общност, ние ще предприемем дейности, с цел да ги изведем от страната и да им попречим да се върнат. „

Писайки в The Sunday Telegraph, господин Chalk сподели, че изпращането на по-леки извършители в пандиза е „ погрешно потребление “ на системата.

Той предложи пандизчиите вместо това да почистват кварталите, да търкат графити по стени или растителни гори.

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Мъж е задържан по съмнение за ликвидиране по време на следствие за битка с тероризма
Батърси Дом за кучета и котки кръсти болничното заведение на Пол О'Грейди

Министърът на правораздаването в сянка Шабана Махмуд сподели: „ Отстраняването на извършители чужденци е спаднало с 40% от 2010 година насам при консерваторите.

„ Този ​​половинчат проект е голямо самопризнание за неуспех от държавното управление. Лейбъристите от години приканват торите да овладеят възходящия брой задгранични нарушители в нашата затворническа система и все пак не са подхванати никакви дейности.

„ Лейбъристите имат проект с цялостна оценка за наемане на още 1000 личен състав към ново звено за връщане в Министерството на вътрешните работи, финансирано посредством преустановяване на потреблението на скъпи хотели за настаняване на търсещи леговище, което сега коства на данъкоплатеца £8 милиона дневно.

„ Ще се оправим с рецесията в пандизите посредством приоритизиране на доставката на всичките 20 000 места в пандизите. Трябва да сложим нарушителите зад решетките, където им е мястото. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР