Миналата седмица говорихме за това какво е да бъдеш по-малкият

...
Миналата седмица говорихме за това какво е да бъдеш по-малкият
Коментари Харесай

Шампион и Победител – новите близнаци в американския тенис


Миналата седмица говорихме за това какво е да бъдеш по-малкият брат в тениса и по какъв начин семейството може да донесе със себе си нереалистични упования. Е, какво ще кажете, в случай че дребните имена безусловно те задължават да си „ победител “ и „ първенец “?

Запознайте се с 15-годишните близнаци Уинър и Чемпиън Окей, чиито имена значат точно „ победител “ и „ първенец “.

Бащата на двамата, играч по тенис на маса, очевидно още от раждането е имал съществени проекти за момчетата и бързо поставя по една ракета в ръцете им.

Резултатите при юношите все още са обещаващи, поради което ползата към тях става все по-голям.

Родом от Ървайн, Южна Калифорния, сравненията с именитите близнаци от региона Боб и Майк Брайън са естествени, въпреки че Уинър и Чемпиън мечтаят за сполучливи кариери на сингъл.

Техните участия в ITF тура за юноши занапред стартират, само че и двамата са наясно, че след няколко години ще би трябвало да създадат избор – пряк опит за професионална кариера или прекосяване през колежанското състезание в Съединени американски щати. Наскоро близнаците са минали към самостоятелна форма на образование, с цел да могат да се концентрират още повече върху тениса.

Двамата към този момент имат четири мача между тях като са си разделили по две победи. На въпроса кой е по-добър, всеки показва себе си, употребявайки помощта на името си.

“Нали знаете какво споделят – спечелилият взима всичко ”, споделя Уинър. „ Значи аз взимам всичко “.

Брат му е подготвен с отговор: „ Може да си победител, само че не и първенец. Ако си първенец, значи си и победител. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР