Миналата седмица беше потвърдено, че името на принц Андрю наистина

...
Миналата седмица беше потвърдено, че името на принц Андрю наистина
Коментари Харесай

Ще има ли разследване срещу принц Андрю

Миналата седмица беше доказано, че името на принц Андрю в действителност участва в правосъдните документи по делото на Джефри Епстейн, като даже станаха ясни повече детайлности за връзката на по-малкия брат на крал Чарлз с малолетните девойки, " ръководени " от Епстейн.
 Ще накаже ли крал Чарлз брат си принц Андрю поради връзките му с Джефри Епстейн
Ще накаже ли крал Чарлз брат си Андрю

Покрай новите сведения от делото против Джефри Епстейн

Във Англия пък се ускориха настояванията против Андрю да бъде стартирано следствие, като английската полиция беше принудена да даде публично изказване по този мотив.

" Наясно сме с публикуването на правосъдни документи по отношение на. Както във всеки различен случай, в случай че на вниманието ни бъде предоставена нова и подобаваща информация, ние ще преценим какво да предприемем. За момента не е формирано следствие ", цитират я от Sky News.
 Снимка 572098

Антимонархическата формация Republic, която провежда редица митинги против кралското семейство, в това число и по време на коронацията на крал Чарлз, също прикани за следствие на Андрю.

" Полицията е разследвала безчет полови закононарушения въз основа на обвиняванията на жертвите. Но няма да проверява Андрю. Започнете следствие СЕГА ", се споделя в обявата в профила им в Х.
 Снимка 600292

Междувременно стана ясно, че крал Чарлз няма да предприеме никакви стъпки против брат си - купата " херцог на Йорк " няма да му бъде отнета, нито ще бъде отстранен от листата с наследници на престола, където е на осмо място след принц Хари и двете му деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР