Миналата седмица 35-метрова трамвайна композиция по линия № 1 в

...
Миналата седмица 35-метрова трамвайна композиция по линия № 1 в
Коментари Харесай

Ако не можете да отидете в градината, тя може да дойде при вас

Миналата седмица 35-метрова трамвайна комбинация по линия № 1 в Антверпен се трансформира в зелен оазис, предлагайки прелестно пътешестване и безвъзмездни растения за феновете на градинарството и възможните нови последователи на градското озеленяване, оповестява Euronews.

Общински чиновник информираше за плана пътуващите в зеления трамвай, претъпкан „ до козирката ” с растения, а повече информация предоставяха QR кодове, залепени на прозорците. Схемата се ползва за повторно, след огромния триумф предходната година, когато жителите на Антверпен бяха въодушевени да засадят 200 фасадни градини, 170 площи с дървета и 100 живи цветни гирлянди.

Като част от самодейността, съветът на Антверпен предлага на всички начинаещи градски градинари безвъзмездни уреди за фасадни градини. Живеещите в централната част на града могат да изискат от общината и дръвчета, пълзящи растения и живи цветни гирлянди, които да окачат сред къщите си. Предлага се и финансова помощ за тези, които желаят да закупят буре за дъждовна вода, с цел да поливат градините си.

Районните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР