Миналата събота вечер (27 април) Бенсън Хендерсън се изправи срещу

...
Миналата събота вечер (27 април) Бенсън Хендерсън се изправи срещу
Коментари Харесай

Бен Хендерсън се цели в златото на Bellator след последната си победа

Миналата събота вечер (27 април) Бенсън Хендерсън се изправи против Адам Пиколоти в главната файт карта на Bellator 220. Боят им бе извънредно трогателен за публиката и никой не се оплака от дефицит на екшън. Двубоят приключи с Хендерсън като победител посредством съдийско решение. Сега, ММА звездата ще се цели в късмет да завоюва златния пояс и в Bellator.

Хендерсън нямаше сполучлив старт в новата организацията по Смесени бойни изкуства. Неговата първа битка в Bellator бе изгубена от Андрей Корешков посредством съдийско решение. След това той записа три победи и две загуби. Говорейки пред репортерите, Хендерсън сподели, че ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва шампионското място в Bellator.

“Ако би трябвало да победя шест, седем, осем, девет, 10 души, с цел да сложа пояса към кръста си, ще го направя. Няма проблем. Ще размажа целия лист по пътя си, с цел да печеля колана и тогава ще ми кажат “О, с кого ще се биеш в този момент? Ти победи всички останали.”, а аз ще отговоря: “Това е ваш проблем!”

С успеха над Пиколоти, Хендерсън има 4 победи и 3 загуби в Bellator. Любимецът на почитателите е на 35-годишна възраст и знае, че времето лети. Дали някогашният първенец на UFC ще може да улови златото и в тази ММА организация, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР