Миналата година януари се самоуби един млад мъж в Банско.Черната

...
Миналата година януари се самоуби един млад мъж в Банско.Черната
Коментари Харесай

Истината за едно самоубийство в Банско през погледа на възрастна жена

Миналата година януари се самоуби един млад мъж в Банско.

Черната новина за самоубийството на 34-годишния Иван Гълъбов шокира целият район. Колегите му от доброволния отряд към ПСС в град Банско още настръхват като се сетят за ужасяващата покруса на младия мъж. Те споделиха тогава, че е бил съвършен избавител, извънреден експерт и се е включвал интензивно в редица акции, напомня Не е давал никакви признаци да е обезпокоен или депресиран. Бил е разпален алпинист.

След травма предходната година за известно време не се бил включвал в избавителни акции, само че е желал тази година да продължи да работи като доброволец. Потресени от съдбовното му решение са и жителите на Добринище, откъдето е родом младият мъж. Те споделиха, че е доста добър и радушен. До преди няколко години живеел в Добринище. Преместил се в Банско дружно със брачната половинка си, откакто си купили апартамент, само че постоянно посещавали околните си в курортното градче.

Там Иван има и баба. Тя се споделя Катерина Милева и е воин на историята през днешния ден. Тя самата е потърсила Топ Преса, тъй като е намерила своята истина за трагичният случай почернил живота на нея и фамилията и.

Двамата дружно събирали шишарки в планината и ги предавали на локални компании, които работят на външния пазар. Официално по този начин и по този начин не става е ясно какво е принудило Иван Гълъбов да постави завършек на живота си.

Но старата жена взема решение да опише това, което знае пред медията. Не можело повече да се мълчи, споделя тя. През последните години той е изгубил на първо време майка си, която е била болна от тежко заболяване, а по-късно и по-малкия си брат, който умрял в злополука.

Иван Гълъбов беше заровен в родния си град Добринище. Младият мъж постави завършек на живота си точно на именния си ден в Банско. Той е открит, висящ на бесилото, в една от стаите на жилището си в Банско, където живее дружно със брачната половинка и двете си невръстни деца, които са в детска градина. Жилището е купено от бабата Катерина. Съседи го виждат висящ на балкона и алармират полицията, споделя госпожа Милева. През това време брачната половинка му спи и се разсънва от виковете на хората. Излиза на балкона и писва от ужаса. Въпреки шока младата жена съумяла да пререже въжето и да потърси помощ. За жал пристигналите на място медици единствено установили гибелта му.

„ За всичко това което се случи и почерни фамилията ми, остави децата му сираци, е отговорна любовницата му Йоанна Загорчина… “ декларира Катерина Милева пред Топ Преса.

Тя е направила свое изследване измежду другари и близки и открила своята истина за самоубийството на своя внук. „ Цяло Банско знае че внук ми е имал извънбрачна връзка с тази жена. Тя е наркозависима. Взема опиати и е научила и внук ми да взема, уверена съм. Та непрекъснато го е притискала за пари, той е живял по адско напрежение. Не е издържал просто… “ споделя през сълзи опечалената жена.

По думата въпросната държанка Йоанна Загорчина работи като гардебориер в една от хижите на град Банско. „ Когато приятелите на починалият ми внук ме насочиха към нея, желаех да я намеря, да поговорим, да ми изясни това, което тя знае. Да ревизира дали лъжат за нея, да схвана истината. Отидох на работното ми място, показах и се, а тя ме подгони с експанзия. Налетя да ме бие. После описах всичко на полицията и започнаха проблемите. Където ме видеше из улиците на Банско, Загорчина налиташе да ме бие. Трябвало да си затварям устата… “ изплаква остарялата жена.

Защо Йоанна Загорчина желае всичко да се потули? Говори ли истината госпожа Милева? На тези въпроси може да отговори единствено и само полицията в Банско, която през просото е предходна целият случай. Госпожа Милева твърди, че любовницата на внук й не е единствено подвластна от опиатите, само че е и дилър на дрога.

Проверка по случая от Министерство на вътрешните работи обаче няма. Има единствено един гроб на един млад мъж и татко, почернени близки и доста въпроси на които Министерство на вътрешните работи не търси отговорите.

За това Катерина се осмели да ги сложи обществено.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР