Миналата година в класацията на BBC за спортна личност на

...
Миналата година в класацията на BBC за спортна личност на
Коментари Харесай

Дама води Антъни Джошуа в битката за спортна личност на 2021

 Миналата година в класацията на BBC за спортна персона на годината, след много дълъг и забавен сезон, спортните почитатели обявиха, че Луис Хамилтън е сграбчил влиятелния приз. Битката обаче беше доста жестока, изключително откакто открием, че за тази премия водачът се състезава с спортисти като Тайсън Фюри, който съгласно нас съумя да реализира доста повече и да напише една история, която не се среща постоянно. И до момента в който британските почитатели могат да гласоподават за спортна персона на годината от началото на годината до самия край, като номинациите са отворени, спортните почитатели могат да създадат и прогнози. Ако разгледаме това ще открием, че спортните почитатели могат да създадат прогноза и да чакат крайния резултат.

По пътя на логиката, тъкмо тази прогноза ще бъде повече от вълнуваща и през идващите месеци ще забележим по какъв начин някои персони печелят повече внимание от други  и получават правото да се изкачват в една огромна ранглиста. Освен това не би трябвало да забравяме, че занапред предстоят изявите и на останалите спортисти.

Още от заглавието ще забележим, че Антъни Джошуа е водач към сегашния миг. Боксьорът в тежка категория и палачът, който постави завършек на кариерата на Кличко, още е на върха на вълната, може би огромно внимание и срещата му с Кубрат Пулев, където макар успеха, не би трябвало да забравяме, че родният боксьор съумя да издържи 9 рунда, колкото и свирепи да са били те. Към момента обаче ще забележим, че спортистът отстъпва мястото си на една друга спортна персона, а точно на Дина Ашър-Смит.

Ако в никакъв случай не сте чували за нея или имате подозрения какво тъкмо е постигнала тя, дано споделим. Това е бегачка на 200 метра разстояние, която започва сезона си сносно и съумя да покаже много положителни резултати, освен това в няколко надпревари от началото на годината. Точно това ни разреши да се насладим доста съществено на всички огромни провокации, които автоматизирано показват, че публиката прави оценка нейните изяви. Тук идва и другият забавен миг, какъв брой тъкмо ще продължи нейния напредък, въпреки всичко наближават Олимпийските игри в Токио и Дина ще би трябвало да бъде на висота, демонстрирайки безспорната мощ.

Дина е международна шампионка и съумя да закове хронометъра на време от 22.56 секунди. Това значи, че в случай че имаме вяра на прогнозите на букмейкърите, дамата е на път да се бори и за Олимпийско злато, а подобна  изява ще завоюва още повече гласове. Ако Антъни желае да си върне първото място, тогава ще би трябвало да намерения за една доста обещаваща боксова среща, която всички почитатели чакат с огромно неспокойствие – Тайсън Фюри. Циганският крал от дълго време се е заканил, само че дано не забравяме, че господин Еди Хърн не си дава златната кокошка толкоз елементарно. Освен това ще забележим, че доста ловко съумя да избяга от среща с господин Уайлдър, с цел да може поясите да отидат в ръцете на мексиканеца Анди Риус, който показа  нещо доста съществено – стъклената челюст на британеца и опцията му да падне след няколко добре премерени удара.

Очевидно е, че тъкмо това съревнование е много вълнуващо и би трябвало да се запазим с самообладание, въпреки всичко най-хубавото от света на спорта следва и има доста време до края на годината.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР