Миналата година, когато се наводниха селата в Карловско, политици си

...
Миналата година, когато се наводниха селата в Карловско, политици си
Коментари Харесай

Среща в НС коментира финансовата помощ за пострадалите от потопа

Миналата година, когато се наводниха селата в Карловско, политици си вършиха ПР. Със страданието не трябва да се спекулира, съобщи Десислава Атанасова
Лидерът на Българска социалистическа партия насочи рецензии към ръководещите поради обстановката по Южното Черноморие. Корнелия Нинова разкритикува „ фотосесиите с лопати от Карлово “ и акцентира, че до момента в който била вицепремиер е внесла отчет с решения, който бил потопен след рухването на кабинета на Кирил Петков. 

Тя изиска чуване на премиера и министъра на финансите по тази причина какъв брой пари има във Фонда за бедствия и повреди.

„ Дали ги има в бюджета? Фондът беше претрупан с доста пари и да забележим. Хората в Карлово още не са получили помощ. Лесно е да се снимате “, съобщи от трубуната Нинова.

Алогично – по този начин дефинира думите на соцлидера ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова

„ След като си бил вицепремиер и не си направил нищо, с изключение на да внесеш един законопроект, както самата Нинова сподели, да излизаш и обществено да приказваш за неналичието на организация в серия от бедствия. Със страданията на хората никой не трябва да спекулира политически ”, съобщи Атанасова. Тя се разгласи за ограничения, в случай че би трябвало и законодателни, само че да се спекулира в ден на печал е недоспустимо.

„ Отговорността за наводненията е на половина – постоянно може да се подлага на критика, само че би трябвало да се организираме, с цел да не бедства страна. Миналата година, когато се наводниха селата в Карловско, политици си вършиха ПР от това. Една година по-късно хората отново споделят, че вредите не са продолени “, разяснява тя.

Атанасова разгласи, че в 12:30 в Народно събрание има среща с министъра на финансите, зам.- министъра на Министерство на вътрешните работи и ръководителя на Бюджетната комисия, с цел да се разясняват финансовите въпроси, свързани с Комисията за бедствия и повреди “, добави Атанасова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР