Минаха 40 дни, откакто Джулиана Гани стана майка, а това

...
Минаха 40 дни, откакто Джулиана Гани стана майка, а това
Коментари Харесай

Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

Минаха 40 дни, откогато Джулиана Гани стана майка, а това значи единствено едно - време е за обичайния обред погача и първа фотография на сина ѝ! 

Виж още: Джулиана Гани роди точно на Нова година! Публикува блага фотография с бебчето...

Такава се състоя, а тематиката на празненството е била " Семейство Флинстоун ". По традиция на ритуала не е участвал таткото, Илиян Найденов, само че пък е пуснал фотоси от празника. " Чух, че било доста крепко, само че не видях, тъй като ме изгониха. Имал си (бел. ред. - синът) 20 орисници, дарове ритуали ", написа Илиян и добавя, че с бащите пили кафе от автомата до кръстовището.

Виж още: Ива Русинова стана майка за първи път! Младата майка с прочувствени думи към най-близките

Самото празненство, по думите на Джулката, е било занимателно, щуро и красиво. Заглавната фотография на поредицата от фрагментите е миг, в който Джулката се е надвесила над сина.

Виж още: Емоционален февруари за Венета Райкова с три значими събития и все към сина ѝ Патрик

Тази фотография предизвика поредност от мнения, на които се наложи да дава отговор. " Ще помоля комплексари, извратеняци и тесногръди хора да не оскверняват обявата ми ", обърна се към критикуващите Джулката. 

Виж още: Глория сподели тяло на модел, откри ново занимание на Малдивите

Джулиана Гани стана майка точно на Нова година. Новината заяви няколко дни, след раждането на бебчето. По време на изписването от болничното заведение Алекс Петканова, която беше там, издаде, че момченцето е кръстено Давид. 

Виж още: Преслава умилява Instagram със фотоси на Паола! Вижте по какъв начин певицата проговори бебешки език!

Че Джулиана Гани е бременна, стана ясно по време на присъединяване ѝ в " Маскираният артист ", където стана ясно, че в продължение на 7 месеца е съумяла да скрие този факт. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР