Мина известно време и скандалът между Тото от СкандаУ и

...
Мина известно време и скандалът между Тото от СкандаУ и
Коментари Харесай

Тото от ``СкандаУ`` пак скочи срещу Гери-Никол, ето защо

Мина известно време и абсурдът сред Тото от " СкандаУ " и Гери-Никол позатихна. Тогава рапърът назова колежката си " Cardi B от Aliexpress ", а Гери-Никол не му остана длъжна и двамата си размениха по няколко реплики онлайн.
               

A post shared by (@gerynikol) on Jan 3, 2020 at 10:13am PST

Гери-Никол назова Тото, чието същинско име е Йонислав, " Юдаслав ", като прилика с измяната на Юда на Христос. Тото пък тогава ѝ подсети, че много от шлагерите ѝ са негово дело, въпреки че последните песни на певицата са по музика, текст и аранжимент на нейна компания.
               

A post shared by (@yonislavyotov) on Nov 16, 2019 at 5:32am PST

Е, тези неща си мислихме, че са останали в предишното, само че в действителност това надалеч не е по този начин. Последният мотив е новата ария на Гери-Никол, " Дръжте се мъжки " . Вижте в канала във vbox7:

" Това ми е новата обичана българска ария? Ко риечи? И той и тя слушат рап ", написа Тото, публикувайки линк не към песента на варненката, където рефренът за слушането на рап е най-запомнящ се, а към ария на Джей Балвин.
               

A post shared by (@gerynikol) on Dec 31, 2019 at 5:16am PST

Песента е " Machika " и е в същия жанр, а " Дръжте се мъжки " в действителност много припомня на регетона, който се появи предходната година и си стана шлагер, като всички песни на Джей Балвин.-->
               

A post shared by (@gerynikol) on Dec 1, 2019 at 10:13am PST

Гери-Никол не обича да си мълчи, тъй че рано или късно, ще чуем и нейната версия по тематиката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР