Милуоки Бъкс постигна категорична победа над Бостън Селтикс със 101:89

...
Милуоки Бъкс постигна категорична победа над Бостън Селтикс със 101:89
Коментари Харесай

Шампионът Милуоки не даде шанс на Бостън

Милуоки Бъкс реализира безапелационна победа над Бостън Селтикс със 101:89 като посетител и също като Голдън Стейт открадна домакинското преимущество на противника си.

"Елените " бяха без втория си най-хубав изпълнител Крис Мидълтън, който е контузен, само че чудесната им игра в отбрана направи отсъствието на крилото изцяло незабележимо.

Над всички за Милуоки още веднъж бе Янис Антетокунбо, който направи "трипъл-дабъл " от 24 точки, 13 битки и 12 асистенции, макар че още при започване на второто полувреме получи четвърто персонално нарушаване. Най-резултатен за спечелилите обаче бе Джру Холидей с 25 точки, а Боби Портис се отличи с 15 точки и 11 битки.

За Селтикс Джейсън Тейтъм вкара 21 точки, а с по 12 приключиха Ал Хорфорд и Джейлън Браун.

Домакините обаче по този начин и не съумяха да намерят игра под коша на ръстово превъзхождащия ги противник. Те вкараха едвам 10 коша за 2 точки от 34 благоприятни условия и стреляха 18 от 50 от тройката.

Тази нощ плейофите не престават с нови два мача. Шампионът от постоянния сезон Финикс Сънс приема Далас Маверикс, до момента в който първенецът на Изток Маями Хийт е хазаин на Филаделфия 76ърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР