Милко Калайджиев проговори след като отнесе глоба, че е на

...
Милко Калайджиев проговори след като отнесе глоба, че е на
Коментари Харесай

Милко нагло лъже, че е бил на гости! Мустакът на фолка с над 10 участия в пандемията

Милко Калайджиев проговори откакто отнесе санкция, че е на празненство, макар противоепидемичните ограничения. Хитовият артист безочливо твърди, че не е бил на присъединяване, а посетител на празненство във връзка рождения ден на другар, който е притежател на пловдивски ресторант. Там бил и купонът, поради който изпълнителя се замеси в абсурда.

„ Бяхме поканени цялото семейство, ние сме остарели другари с Митко. Не чаках да има толкоз хора. Очаквах 10-15 души, само че бяха доста повече, въпреки и пръснати на голямо пространство. Имаше и личен състав, въпреки всичко кухнята работеше ”, показа Милко. Той е безапелационен, че не е взел хонорар, тъй като не бил на присъединяване. Хванал микрофона, с цел да поздрави рожденика. Даже не изпял свои шлагери, а непознати части.

Калайджиев дошъл към 19,30 часа, а чак по-късно нахлула полиция. Хитовият реализатор таман бил изпял 3-4 песни и се канел да си тръгне, когато униформените влетели.

„ Тогава седях на масата, а не пеех ”, показа той. Милко е уверен, че един от гостите преднамерено е снимал по какъв начин пее на купона. „ Моят акт е за неспазване на отдалеченост, не знам за какъв брой лв.. Казаха ми до 300 лв. ”, сподели Милко Калайджиев. Той по този начин и не се извини за изцепката си.

Според източник на „ Уикенд ” обаче, изпълнителя на „ Я елате, пиленца, при батко ” напълно целеустремено е бил на авансово уговорено присъединяване, за което дори е получил хонорар от 1000 лв.. В гилдията било обществена загадка, че Калайджиев е поемал задължения по време на цялото изключително състояние. „ Поне 10 участия е направил, откогато кръчмите са публично затворени ”, издават го негови сътрудници. Най-вероятно той въобще не е заявил уговорките си в „ Пайнер ”.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР