Милиони смартфони ще бъдат третирани с хитов безплатен ъпгрейд по-късно

...
Милиони смартфони ще бъдат третирани с хитов безплатен ъпгрейд по-късно
Коментари Харесай

Огромен безплатен ъпгрейд на Samsung Galaxy е потвърден, но само ако телефонът ви е в този списък

Милиони смарт телефони ще бъдат третирани с хитов безвъзмезден ъпгрейд по-късно тази година, като Гугъл преди малко удостовери съществуването на Android 15. Тази най-нова и най-хубава операционна система, която ще размени Android 14 през втората половина на 2024 година, към този момент е налична като прелиминарен обзор за разработчици със основатели на приложения и софтуерни дизайнери, които могат да надникнат в това, което следва.

Въпреки че цялостните детайлности няма да бъдат разкрити преди I/O конференцията на Гугъл през май, ние към този момент знаем, че Android 15 ще предложи усъвършенствана успеваемост при потребление на приложения, по-добра отбрана против рисков злоумишлен програмен продукт и усъвършенствани функционалности на камерата за трети -party приложения.

Това увеличаване на изображението може да значи, че услуги като Snapchat и Instagram получават неотложен достъп до някои от най-хубавите функционалности, вградени в операционната система Android, като визуализации при слаба светлина и достъп до флаш контролите за регулирайте инте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР