Милиони хора по света вярват в хиромантията – учение за

...
Милиони хора по света вярват в хиромантията – учение за
Коментари Харесай

Мистериозните хора имат на дланта си буквата „М“

 m Милиони хора по света имат вяра в хиромантията – обучение за това, което могат да опишат за ориста ви и характера,   линиите  на дланта.

Наскоро бе открито, че тези хора, на  чиито длани е изобразена буквата М, са  специфични хора. Наистина неповторими и мистериозни. И това не е  смешка!

Ако линиите на дланта на ръката ви образуват нещо сходно на това, което е показано на картинката, значи вие сте човек талантлив.

Интуицията ви е по-силна от тази на множеството хора, а с раждането във вас е заложен специфичен предприемачески дух!

Хората, чиито линии на дланта образуват буквата М, съвсем в никакъв случай не лъжат, приказват почтено и намерено и не си разрешават да мамят другите! Интуицията на тези хора  в никакъв случай не ги подвежда!

Това важи най-много за дамите. Както се знае, тяхното „ шесто възприятие “ нормално е по-развито от това  на мъжете.

„ Хората М “ нормално са властни, те са в  положение бързо и без съмнение да взимат значими решения, и по тази причина обикновено  употребяват тези свои мистериозни благоприятни условия, а не  ги пренебрегват.

Оказва се, че този знак на дланта е  присъща линия на доста от пророците и велики водачи от предишното.

По принцип, в случай че вие сте  един от тези щастливци, гледайте по- постоянно ръцете си. Нека буквата „ М “ на линиите на дланта ви припомня, че вие ​​сте  специфичен човек, кадърен да реализира в живота си  безусловно всичко, което си изиска.

esotericblog

Дяволът стартира с пяната на устата на ангела, който се бори за правдивост

 

Струва ни се … Понякога ни наподобява, че бялото е ослепително бяло и не може да бъде комплицирано с нищо. А черното … Това не е синьо,  не е алено,…

Цялата публикация

Игра за Възрастни: Всичко е поради теб!

 

Тази игра е разказана от Ерик Берн. И макар, че играта потегля от  Америка, тя се среща и у нас. И още по какъв начин. Съпрузите се упрекват взаимно с тази фраза.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР