Милиардерът Илон Мъск е уверил Европейската комисия, че Туитър ще

...
Милиардерът Илон Мъск е уверил Европейската комисия, че Туитър ще
Коментари Харесай

Мъск е уверил ЕК, че ще играе по правилата

Милиардерът Илон Мъск е уверил Европейската комисия, че Туитър ще продължи да съблюдава строгите европейски правила за надзор на противозаконното онлайн наличие. Това обявиха източници от Европейска комисия пред Ройтерс, откакто като предходната седмица обществената мрежа стана негова благосъстоятелност и той пое ръководството й.

Мъск е декларирал пред еврокомисаря Тиери Бретон, който дава отговор за вътрешния пазар, че възнамерява да се съобрази със законодателството в блока във връзка с противозаконното наличие.

Самоопределящият се като абсолютист във връзка с свободата на словото се е съгласил да организира среща с Бретон, който е и някогашен френски финансов министър, през идващите седмици, показаха неназовани представители от Европейски Съюз пред Ройтерс.

Размяната пристигна, откакто Бретон обърна внимание в петък, че обществената мрежа би трябвало да извършва законодателството на Общността.

Уверенията на Мъск наподобява допускат прагматично отношение от основния изпълнителен шеф на производителя на електрически коли Tesla, който преди този момент изрази желанието си Туитър да има по-малко ограничавания върху наличието, което може да се разгласява, разясняват от Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР